0475 63 50 85 info@thekettlehouse.be

Vakantiewoning 12 personen Belgie

The Kettle House

Activiteiten

Verblijven in de Kettle House is eropuit trekken in het Pajottenland & Zennevallei!!!

Een wandelland met hartelijke dorpen, kloeke Brabantse trekpaarden en wilde gisten die het unieke lambiek-, geuze- en kriekbier zijn smaak en karakter geven. Dat bier smaakt het best op een zonnig terras met een boterham en platte kaas en radijsjes erbij. In de valleien kronkelen beekjes door prinselijke kasteeldomeinen en bekroonde parken –Gaasbeek, Groenenberg, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw Rozentuin,… die je de adellijke geschiedenis van de streek vertellen. De beekjes drijven pittoreske, eeuwenoude watermolens aan, net als in Bruegels tijd.

Vanuit de heerlijk rustige plek The Kettle House in de groene rand zijn steeds verrassende wandelingen en fietstochten te maken langsheen de kastelen en parken en dit steeds met een prachtig uitzicht op het lichtglooiende landschap.

Alle zaken die onze streek te bieden heeft zijn gebundeld op de site van Toerisme Vlaams-Brabant. Als je de gemeente Sint-Pieters-Leeuw of Halle kiest ontdek je wat onze gemeenten te bieden hebben! Maar ook de andere naburige gemeenten hebben veel in petto.

→ toerismevlaamsbrabant.be

Verblijven in de Kettle House is Brussel bezoeken.

De hoofdstad van België en de Europese Gemeenschap is zoveel meer dan Manneken Pis en het Atomium en is op zich al een bezoek van enkele dagen waard.

Laat u verleiden tot een wandeling of fietstocht langs de wanden met beroemde striptekeningen, een bezoek aan de hippe Dansaertwijk of wandelen door de Art Nouveau wijk bij het Marie Henriëtte plein. Of kies je liever voor een terrasje doen op de Grote Markt, wat eten in de Beenhouwerstraat of liever een museum ?

De afstand van de Kettle House tot centrum Brussel bedraagt 15 km. ; een bushalte ligt op 900 meter.

→ brussel.be/toerisme

Vakantiewoning 12 personen Belgie

Wandelen en fietsen

Geniet van de uitgestippelde fietsroutes en wandeltochten, die u langs de vele bezienswaardigheden van de streek leiden. The Kettle House ligt tussen de wandelknooppunten 702 en 704 en op 300 meter van fietsknooppunt 66.

Vakantiewoning 12 personen Belgie

Weg van de drukte op een boogscheut van de hoofdstad.

Kom genieten van de landelijke rust en de natuur in het mooie glooiende Pajottenland.