0475 63 50 85 info@thekettlehouse.be

Vakantiewoning 8 personen huren

The Kettle House

Stable

6 – 8 personen

Stable

De rechtse vakantiewoning noemen we “Stable”. Deze is geschikt voor maximum 8 personen met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een grote open leefruimte met keuken, eet- en zithoek. De 2 inkomdeuren aan de voorzijde geven toegang tot een inkomgedeelte waarbij een bijzondere lichtinval gezelligheid biedt op beide niveaus.

Vakantiewoning 8 personen huren

Gelijkvloers

Op het gelijkvloers bevinden zich (naast het inkomgedeelte en apart toilet) 2 slaapkamers die in indeling mekaars spiegelbeeld vormen.

Zij bestaan telkens uit twee boxsprings (lengte 210 cm) en een kwalitatief stapelbed. Ook beide badkamers hebben dezelfde afmetingen; één werd uitgerust met een wellnessbad en één met douche.

Het dressinggedeelte vormt telkens de toegang tot de kamer.
Het grote buitenterras is via een hefschuifraam toegankelijk vanuit de slaapkamers.

Vakantiewoning 8 personen huren

Verdieping

De leefruimte met open keuken, zit- en eethoek bevindt zich op de eerste verdieping.

De keuken is uitgerust met een grote koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, microgolf- en combi-oven. Ook kleine huishoudapparaten zijn voorzien zoals koffiezet, waterkoker, mixer en broodrooster. Daarnaast zijn peper en zout standaard aanwezig. Tot slot voorzien we ook keukenrol, koffiefilters, vaatdoeken, keukenhanddoeken, afwasmiddel en enkele vaatwastabletten.

Ook op deze verdieping is een groot terras aanwezig (met beglaasde borstweringen) waarbij het glooiende landschap van de omliggende weiden het zicht bepaald.

Op de slaapkamers kan een kinderbedje voorzien worden.

Er is een haardroger aanwezig.

Groepen tot 17 personen

De Manor en Stable kunnen samen aan 1 groep verhuurd worden. Door het openen van de verbindingsdeur kunnen we ook grotere groepen tot 17 personen verwelkomen.

Weg van de drukte op een boogscheut van de hoofdstad.

Kom genieten van de landelijke rust en de natuur in het mooie glooiende Pajottenland.