0475 63 50 85 info@thekettlehouse.be

Verhuur Vakantiewoning Pajottenland

The Kettle House

Manor

7 – 9 personen

Manor

De linkse vakantiewoning, The “Manor”, beschikt over 3 slaapkamers en slaapgelegenheid op de mezzanine en is geschikt voor maximum 9 personen. De ingang is centraal gelegen, aan de verbindingsgang tussen beide vakantiewoningen.

Verhuur vakantiewoning Pajottenland

Gelijkvloers

Het gelijkvloers bestaat, in het gerenoveerde deel, uit een open keuken met zit- en eethoek en in het nieuwe gedeelte uit 2 zit- en leefruimten. Een eerste leefruimte paalt aan de verbindingsgang, de andere zitruimte bevindt zich op een iets hoger tussenniveau en geeft uit op het buitenterras. Een open zicht op het landschap is het mooie resultaat.

In dit gedeelte zijn ook 2 aparte toiletten beschikbaar.
De keuken is uitgerust met een grote Amerikaanse koelkast, inductiekookplaat, vaatwasmachine, oven, combi microgolf- en stoomoven. Ook volgende huishoudapparaten zoals koffiezet, waterkoker, mixer en broodrooster zijn voorzien.

Daarnaast zijn peper en zout standaard aanwezig. Tot slot voorzien we ook keukenrol, koffiefilters, vaatdoeken, keukenhanddoeken, afwasmiddel en enkele vaatwastabletten.

Verhuur vakantiewoning Pajottenland

Verdieping

Op de eerste verdieping hebben we een zeer ruime badkamer die voorzien is van een inloopdouche en vrijstaand wellnessbad alsook een apart washok en apart toilet. Ook bevinden zich er een tweepersonenslaapkamer en op het gedeelte mezzanine een zitruimte (eveneens in te richten als slaapgelegenheid).

Het uitzicht over de omgeving is door de grote beglaasde gevels spectaculair.
Ook het terras met beglaasde borstweringen biedt op deze eerste verdieping een echte meerwaarde. Het verdiep is bereikbaar via een open betonnen trap en een houten trap.

De masterbedroom (5 personen) en een tweepersonenslaapkamer bevinden zich op de tweede verdieping. De boxsprings hebben een lengte van 210 cm. Door de open gebouwen structuur is er in de Manor een zeer aangename belevingswaarde; dit wel ten koste van strikt gescheiden afsluitbare kamers.

De zuidgerichte buitenbeglazing is voorzien van elektrisch bedienbare buitenzonneweringen.

Op de slaapkamers kan een kinderbedje voorzien worden.

Er is een haardroger aanwezig.

Groepen tot 17 personen

De Manor en Stable kunnen samen aan 1 groep verhuurd worden. Door het openen van de verbindingsdeur kunnen we ook grotere groepen tot 17 personen verwelkomen.

Weg van de drukte op een boogscheut van de hoofdstad.

Kom genieten van de landelijke rust en de natuur in het mooie glooiende Pajottenland.